Design

Van idee naar design

Wij brengen uw design tot leven!

Heeft u een eigen idee voor een huisstijl of design. Dan bent u bij het goede adres. Dit kan een logo, brochure, flyer, envelop of iets anders zijn. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee en geven u graag input. Als jonge creatieve geesten gaan wij geen uitdaging uit de weg en gaan ervoor zorgen dat uw idee werkelijkheid worden. Door nauw samen te werken, helpen wij u van concept fase tot aan de lancering van uw product. Natuurlijk helpen wij u daarna graag met verdere vragen!

Wat zijn de design opties

Logo design
Combinatie
Totaal
Ontwikkeling

Een logo is het gezicht van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat hier goed over wordt na gedacht. Kom langs voor een kop koffie en wij gaan graag met uw zitten om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Door goed samen te werken met elkaar zorgen wij er samen voor dat uw nieuwe logo perfect bij uw bedrijf past.

Wat nou als u enveloppen wilt laten maken en een logo? Geen probleem! Wij maken altijd graag een combinatie tussen verschillende design taken. Alle combinaties zijn mogelijk. Laat ons weten wat u wilt hebben en wij zorgen ervoor dat u het krijgt!

Wilt u een complete huisstijl? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij gaan samen met u en een kopje koffie gezellig om de tafel om te kijken wat u graag wilt. Wij zorgen er dan voor dat u een totale huisstijl krijgt aangeleverd met een logo, envelop ontwerpen en visitekaartje. Nog meer nodig? Laat het ons weten en wij maken het voor u!

Natuurlijk is een mooi ontwerp al heel wat alleen nu moet het ook nog bedrukt worden. Wij leveren alles druk klaar aan u af zodat u de bestanden rechtstreeks door kunt sturen naar uw favoriete drukker. Heeft u hier nou geen tijd voor of wil u het laten doen? Wij helpen u graag met het regelen van het drukken van uw nieuwe design. Alles gaat natuurlijk met u in overleg en zodra u tevreden bent met de gekozen drukker, zorgen wij ervoor dat de druk netjes bij u thuis wordt geleverd.

Oplevering van uw bestanden

Zodra alles naar wens is sturen wij u de bestanden naar u toe. Wij maken gebruik van een compleet bestandsformatenpakket. Dit betekend dat u de bestanden ontvangt in .png en .jpg. Dit zijn de meest gangbare bestanden en worden vaak gebruikt voor web en documenten.

Daarnaast leveren wij u ook een .eps bestand. Dit bestand heeft u zelf vaak niet erg veel aan maar ideaal voor de drukker. Een .eps bestand is een vector bestand. Dit betekent dat de drukker de afbeelding onbeperkt kan uitvergroten zonder kwaliteitsverlies.

Dit is dan ook het bestand die u naar uw eigen drukker kunt toesturen of die wij voor u naar de drukker sturen.

Iets anders ?

Heeft u een idee die buiten de gewoonlijke huisstijl elementen valt? Geen probleem, neem contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij houden wel van een uitdaging en pakken het graag met beide handen aan.

Veelgestelde vragen

Draag ik de rechten van jullie gemaakte designs?

Ja, u heeft de volledige rechten over uw designs. Nadat u tevreden bent en wij u de bestanden hebben gestuurd kunt u alles doen met uw logo of huisstijl. De rechten zijn van u!

Hoelang duurt het voordat ik mijn design heb?

Dit verschilt per logo. Als u al precies weet wat u wilt en wij moeten het alleen digitaliseren dan kan dit heel snel. Echter als wij vanaf het begin samen om tafel gaan en u heeft nog geen idee wat u precies wilt dan kan het wat langer duren. Wij proberen het logo altijd binnen 2 weken klaar te krijgen. De rest van de huisstijl (briefpapier, visitekaartje & envelop) volgt dan vaak 3 dagen later.

Ik ben net gestart en heb nog geen gegevens, is dit erg?

Als u net bent gestart met uw onderneming kan het voorkomen dat u nog niet alle gegevens heeft. Dit is niet erg. Wij gebruiken dan fictieve gegevens zodat u wel een duidelijk beeld heeft van uw product. Mocht u dan uiteindelijk de gegevens hebben gekregen dan kunnen wij dit zo voor u invullen.

Ik heb al een logo maar wil de rest door jullie laten doen, kan dat?

Natuurlijk kan dit! Het is wel van belang dat wij jou logo in een bruikbaar bestand krijgen. Dat kan een .eps, .ai of .psd bestand zijn in hoge resolutie. Geen idee waar u deze bestanden kunt vinden? Vraag het aan uw ontwerper.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen?

Creatief in websites, design, games en film TripleMotion Media