Films

Film & Animatie

Uw bedrijf in de spotlights met een film of animatie

Heeft u nog steeds lange teksten waarin u uitlegt wat u doet als bedrijf? Mensen hebben steeds minder geduld en scannen teksten vaker dan dat ze het daadwerkelijk lezen. Waarom gebruikt u geen film om de aandacht van uw klanten te winnen. Mensen kijken liever naar film dan naar tekst. Daarnaast is bewezen dat mensen meer informatie oppikken bij het zien van visuele beelden! Wij helpen u graag met het maken van een mooie en interessante films voor uw bedrijf.

De verschillende soorten films die wij maken.

Bedrijfsfilms
Promotiefilms
Animatiefilms

Heeft u een prachtig bedrijf en wilt u graag dat mensen zien wat de dagelijkse gang van zaken is binnen uw bedrijf dan is een bedrijfsfilm iets voor u! Wij gaan graag met u om tafel om te kijken hoe we uw bedrijf het beste en leukste kunnen verfilmen. Daarna lopen wij een gehele dag met u mee om veel videomateriaal te verzamelen in en rondom uw bedrijf. Tot slot gaan we editten en monteren zodat al het losse videomateriaal een goed lopende video wordt naar uw smaak.

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig te vinden op social media. Social media is een ideale manier om toekomstige klanten te bereiken met een korte, krachtige video. Wij zeggen kort en krachtig omdat door veel mensen een film van een paar minuten al snel wordt weg geklikt. Door uw boodschap kort en krachtig te vertalen naar beeld zorgen wij ervoor dat u het maximale haalt uit uw promotiefilm. Naast social media kunnen onze promotiefilms natuurlijk voor veel meer dingen worden in gezet![

Bij TripleMotion Media zijn wij bekend met het creëren van animatiefilms. Animatiefilms hangen erg samen met gaming. Er moet een verhaal worden bedacht, karakters worden gemaakt en alles moet uiteindelijk geanimeerd worden. Wij vinden dit alles geweldig om te doen en helpen u dan ook graag met het ontwikkelen en bedenken van een animatiefilm!

Bekijk een aantal van onze films