Serious games

Wij maken serious games

Games die wat toevoegen.

Wij bij TripleMotion Media zijn graag bezig met het maken serious games. Onze roots liggen bij het game design en vanuit hier gebruiken wij onze skills, probleemoplossend vermogen, innovatie en creativiteit bij het maken van websitesdesigns & films. Bij TripleMotion Media maken wij echter niet zo maar games. Wij maken serious game. Serious games zijn spellen die bijdragen aan de maatschappij en samenleving. Dit kan een game zijn die gericht is op educatie, organisatie, staat of gezondheid. Het games maken vinden wij erg leuk maar wij willen ook graag ons steentje aan de maatschappij bijdragen. Heeft u een idee om uw bedrijf te verbeteren of ziet u mogelijkheden? Neem gerust met ons contact op want wij staan altijd open voor leuke en innovatieve game ideeën!

Serious games
Apps
Virtual Reality
Technieken

Zoals eerder gezegd maken wij serious games. Deze games voegen net wat extra’s toe en hebben entertainment niet als primaire doel. In de games die wij maken proberen wij een maatschappelijk probleem op te lossen maar wij proberen dit op een zo leuk mogelijke manier te doen. Mensen leren beter als dit onbewust gebeurd en zeg nou zelf, een spel spelen is toch vele malen leuker dan een vergadering of boek?

Natuurlijk maken wij niet alleen games voor op de computer. Wij zijn ook druk bezig met het creëren van serious games op mobile devices. Steeds meer mensen bezitten een smartphone dus waarom zouden wij er geen gebruik van maken?

Smartphones zijn de ideale manier om een grote groep spelers samen te brengen door middel van een spel. Apps kunnen worden in gezet om werknemers meer met elkaar in contact te brengen, productiviteit te verhogen, gang van zaken te verbeteren of bepaalde werkzaamheden te vergemakkelijken

Op dit moment zijn wij druk bezig met het maken van een game die gebruik maakt van virtual reality. Met virtual reality zorgen wij voor een wereld waarin de speler met een 3D bril door heen loopt. De speler wordt als het ware met al zijn zintuigen ondergedompeld in de game wereld. Dit is dus ideaal om bepaalde handelingen te oefenen of te leren zonder het daadwerkelijk te hoeven doen.

Wij hebben ervaring op meerdere technieken binnen game design. Wij maken voor zowel games voor Windows als IOS en Android. Op het moment zijn wij veel bezig met virtual reality maar hebben ook ervaring in het maken van augmented reality games. Wij gebruiken Unity 3D als game engine. Dit is een snel opkomende engine en wordt al door meerdere game bedrijven gebruikt bij het maken van games.

Heeft u een idee voor een app of game en wilt u dit laten uitvoeren?

Creatief in websites, design, games en film TripleMotion Media