Websites

Mooie, creatieve websites voor weinig!

Wij bij TripleMotion Media maken gebruik van onze creativiteit en de nieuwste technologie. Hierdoor zijn wij in staat om een mooie en effectieve website te maken die bij u past. Dit kan een thema website zijn waarmee u snel en voordelig online kunt zijn of een helemaal naar uw wens gevormde maatwerk website waarin u alles tot in de puntjes bepaald. Hieronder kunt u de verschillende diensten lezen die wij leveren met betrekking tot websites.

Wordpress
Maatwerk
Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die werken met een content management systeem, kortweg CMS. Een CMS website zorgt ervoor dat u makkelijk en zonder veel technische kennis uw eigen website kunt invullen met afbeeldingen en teksten. Hierdoor kun u snel aanpassingen maken in uw website en blijft uw website bij de tijd. Met een thema website van ons heeft u snel en voordelig een website die ook nog eens goed wordt weergegeven op mobiele telefoons en tablets.

Wij zijn expert op het gebied van WordPress websites en bouwen uw eigen unieke website. Nadat wij uw thema website hebben ontwikkeld krijgt u van ons een handleiding en een training zodat u zelf uw complete website kunt invullen met teksten en afbeeldingen. U kunt dus de site compleet zelf invullen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd en geld!

Voordelen
Responsive
Bij TripleMotion Media zorgen wij voor responsive websites. Dit betekent dat uw website op alle devices goed zal worden getoond. In Nederland gaat al 28,5% van het internetverkeer via mobiel of tablet. Daarnaast plaatst Google responsive websites hoger in de zoekresultaten. Zorg dat u niet achterloopt en laat ook een responsive website maken!

Snel en voordeling
U wilt snel en voordelig een website laten bouwen? Dat kan bij ons voor maar € 745,00,-. Wij kunnen door middel van Wordpress snel een website bouwen met de look en feel krijgt die u graag wilt uitstralen.

Makkelijk aanpasbaar
De websites die wij bouwen bevatten een content management systeem. Hierdoor kunt u zelf snel, gemakkelijk en zonder veel technische kennis uw eigen website uitbreiden aan de hand van plug-ins. Hierdoor kun u snel aanpassingen maken in uw website en blijft uw website up to date.

Makkelijk aanpasbaar
Nadat de website is opgeleverd kunt u zelf nieuwe content toevoegen. Het content management systeem zorgt ervoor dat u zelf makkelijk teksten en afbeeldingen kunt toevoegen.

Wilt u de vormgeving en indeling van uw website helemaal zelf bepalen? Dat kunnen wij natuurlijk voor u doen. Door de website zelf te programmeren bouwen wij een website die voldoet aan uw eisen. U heeft de volledige controle over de plaatsing van uw content. Een maatwerk website is de perfecte manier om u te onderscheiden van de rest.

Het grootste verschil tussen een thema website en een maatwerk website zijn de functionaliteiten en vormgeving. Thema websites zijn gebouwd in zogenaamde templates. Binnen deze templates staat de vormgeving al vast. Heeft u een idee wat niet voorkom in een thema dan is een maatwerk website de oplossing! U behoudt het content management syteem WordPress en wij zorgen ervoor dat onze programmeurs het thema zo aanpassen in de code dat het voldoet aan uw eisen. U heeft zo de volledige controle over uw nieuwe website van vormgeving tot functionaliteiten.

Maatwerk websites dienen echter wel met de hand geprogrammeerd te worden. Doordat wij moeten programmeren binnen het thema van de website zal het ontwikkelen van de website langer duren en dus ook duurder zijn.

Wilt u liever snel en goedkoop online zijn dan is misschien een standaard Wordpress website meer iets voor u.

Bij TripleMotion Media verzorgen wij ook uw onderhoud. Door de snelle veranderingen binnen de web wereld is het nodig om uw websites te blijven updaten. Dit zorg ervoor dat u altijd up-to-date bent en beschermt u tegen hackers en virussen. Heeft u hier nou geen tijd of zin in? Wij helpen u graag door het onderhoud bij te houden. Maandelijks zorgen wij voor back-ups van uw website, updates voor het thema en kleine veranderingen. 

Zodra uw website online staat is het van belang om uw website de onderhouden. Doordat de website industrie snel groeit moet uw website regelmatig upgedate worden. Daarnaast is het van belang dat u de veiligheid van uw website in de gaten houdt. Heeft u hier nou geen tijd voor of geen zin in? Dan nemen wij deze taak graag voor u over. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft en zorgen ervoor dat al uw bestanden veilig worden opgeslagen zodat u ze nooit kwijt raakt. U bent dan zonder zorgen online!

Wat doen wij aan website onderhoud
Veiligheid
Als uw content management systeem website niet up-to-date is wordt het gemakkelijker voor hackers en spammers om in te breken op uw website. Periodieke controles van uw website zijn dus erg belangrijk. Wij bij TripleMotion Media zorgen ervoor dat u website altijd up-to-date is.

Updates
WordPress groeit ontzettend snel. WordPress, thema’s en Plug-ins worden regelmatig aangepast door de maker. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft door het installeren van deze updates. Wij zorgen ervoor dat er geen conflicten ontstaan bij het update en dat alles blijft werken na de updates.

Back-ups
Wij maken periodiek back-ups van uw website. Mocht er ooit iets fout gaan met uw website dan kunnen wij deze herstellen naar de meest recente versie. Hierdoor verlies u niet al uw bestanden en zijn ze veilig bij ons opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u nooit al uw werk kwijt bent.

Extra beveiliging
WordPress is al een goed beveiligd platform maar omdat het zo populair is bij de gebruikers is het dat ook bij hackers. Extra beveiliging kan dus geen kwaad. Wij installeren een extra beveiligingsmodule waardoor uw website nog beter beveiligd is!

Weet u al wat u wilt? Bestel dan hier uw website

Creatief in websites, design, games en film TripleMotion Media